Sep 8, 2024, 1:32 PM

Спомени - 2 

  Poetry » Love
42 0 0



Не мога да се сетя кой започна
Игра на спомени изгубени. 
Не искам с тебе ставка очна, 
Не искам пак уроци зле научени.

 

Живеем тук. И там. В противовес. 
Делят ни измерения, планети. 
И утрешният ден започа днес
И спомените ни отново са отнети. 

© Boryana Boteva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??