Apr 19, 2020, 7:58 AM

Спомени 

  Poetry » White poetry
504 0 0

 

 

Вятър полюшва леко

изсъхнали клони в

градината голяма...

а в нея – оголени дървета,

натежали от самота! 

Две празни къщи в двора 

опустял... 

правят си компания! 

Всяка поотделно скътала 

спомени от отдавна 

отишли си стопани! 

 

 

© Симона Хаджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??