Nov 6, 2020, 6:49 AM

Спор 

  Poetry
353 0 0

Кажи приятел мой

кажи ми ти веднага

 защо достигнахме до бой

във пиянска свада

 

Кажи ми ти защо

избиха ти сачмите

твърдеше знатно потекло

зависи само от парите

 

Когато действа алкохола

душата скрита се открива

на разума изгубва се контрола

първичността подтисната избива

 

 Приятел, чувам те да спориш

как всички бедни са боклуци

снобар, безумие дърдориш

 издаваш пиянски звуци.

 

Твърдиш нивото на човека

зависи само от парите

те служат за утеха

наливат ум в главите

 

Налят до горе с вино

се пениш упорито

поведението ти е непростимо

провокираш ме с това открито

© Клажер от Килиджевци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??