Спорт и рога
"Забрави за политиката днес.
И на спорта дай малко почивка.
Ела при мен. В спалнята влез.
Прегърни ме. Дари ме с усмивка".
Говореше тя в момент неподходящ.
Редеше безсмислени, някакви глупости.
Аз исках да гледам тоз футболен мач.
А той, май отиваше вече към дузпи.
"Стани бе, нещастник! Търтей такъв!
Погледни! С еротично бельо съм".
Прекрасен е пасът. Като по връв.
Господи! Голът беше на косъм.
"Хайде. Идвай в спалнята с мен.
Чакам. Дори изненада ще има".
Това съдия ли е? Скапан кретен!
Този е гаден колкото трима.
"Излизам, прекрасни! Излизам сама.
Ти стой си в къщи самотен.
Ако усетиш, че ти никнат рога,
сърди се на спорта си смотан!".
© Ник Желев All rights reserved.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!