Apr 25, 2007, 11:46 AM

Спри 

  Poetry
558 0 2
Живея в болезнен страх.
Мечтите ми разбиха се на прах.
Всичко превърна се в лоша шега.
Не бях аз, виновна беше тя -
ужасната моя съдба...
Тя направи живота ми една лъжа.
В очите ми събират се безброй сълзи.
Молбата ми към теб е: "Моля те, спри!".

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??