Sep 10, 2013, 9:33 PM

Спри до мен 

  Poetry » Love
739 1 3

Спри до мен... да поседнем в уюта
на една невъзможна любов...
ще празнуваме себе си, чу ли –
ти и аз - чудо с вик за живот.

Спри до мен... уморена от болка,
ще ти бъда на устните лек,
само дай ми надеждица - толкоз...
да те скрия в сърцето си днес.

Спри до мен – като идол за вяра,
и ръката си нежна ми дай –
коленичил пред теб - ще се паря,
по-молитвен от ангел във Рай.

Спри до мен... като камък орùсен,
тежък, колкото цяла съдба,
щом морето житейско ни плисне -
ще те нося до смърт... на врата.

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??