Jun 25, 2019, 1:47 PM

Сприятеляване с дъжда 

  Poetry » Love
338 1 1

Дъжда ми припомня тишината,
с която ни обзема любовта.
Звука прониква във душата,
ритъма запалва ни кръвта...

 

Клоните надвиснали са тежки,
изчистени от земна суета.
Дъждът измива всички грешки,
за да изгрееме в същността.

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря, Мариана
    До вчера обикновено дъжда ме натъжаваше...
    Вчера се сприятелихме
Random works
: ??:??