25.06.2019 г., 13:47 ч.

Сприятеляване с дъжда 

  Поезия » Любовна
335 1 1

Дъжда ми припомня тишината,
с която ни обзема любовта.
Звука прониква във душата,
ритъма запалва ни кръвта...

 

Клоните надвиснали са тежки,
изчистени от земна суета.
Дъждът измива всички грешки,
за да изгрееме в същността.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Мариана
    До вчера обикновено дъжда ме натъжаваше...
    Вчера се сприятелихме
Предложения
: ??:??