Jun 5, 2021, 7:41 PM

Срам 

  Poetry » Love
254 0 0

Љубовното лудило ме напушти

кога видов две жени стрелани кај ѕидот.

 

Дефиницијата за постоењето на зимата

беше во топлината на ќебињата.

 

Ме засрами огромното ништо

кое од мене побара сè.

 

 

© Sanja Atanasovska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??