Feb 4, 2011, 8:54 AM

Срам ме е като пиша поезия, ама... 

  Poetry » Other
511 0 1

... понякога само така излиза. Няма си заглавие. Ниво третокласник е, знам :)

 

 

 

 

Едно стихче бяло
от мъка ли побеляло
Или от страх изветряло

Стихче малко закачливо
За едно дете игриво
С водно пистолетче криво

Пистолетче водно повредено
Малко на дулото навредено
Но все още незаменено

Пистолетче кат' това
Няма нийде по света
Тъй щото подарък е от баща

Баща тъй смел и мил
Изпратен на фронта той се бил
Казват че много врагове сразил

Незавърнал се той обаче
И детето плаче  ли плаче
Досущ кат' малко пеленаче

Но пък си има своя пистолет
Макар малко счупен отпред
От своя баща - късен колет

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??