Feb 16, 2008, 1:01 PM

Сребърни капки 

  Poetry » Other
1629 0 19
 
Видя ли сребърните капки
на този неочакван сняг?
Измиват сякаш всичко мрачно
и побелява моят свят.

Видя ли колко романтично
морето сред снега шуми?
Вълните тихичко се плискат,
снега превръщат във лъчи.

И всичко сякаш заблестява
от малки капчици-сълзи,
а в мене мигом оживяват
на милия ми топлите очи.

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??