Mar 23, 2024, 7:07 AM

Сред хората 

  Poetry » Phylosophy
187 1 0

 

Отдавна в хорската пустиня

аз бродя твърдо в нощ и ден.

И времето така отмина...

На чувствата предсмъртен тлен

 

затопля още в мрачината

гърдите ми и младостта.

Дали ще се спаси душата

от сливане със общността..?

 

                          септември  1989 г.

© Лъчезар Цонев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??