Oct 18, 2009, 4:31 PM  

Среднощна молитва 

  Poetry » Love
588 0 0

В нощта слях се със тъмата

и в миг бликнаха сълзи.

Молех времето да почака,

да не свършват бързо красивите дни.


На молитвата ми никой не откликна,

настъпи очаквания ден.

Опитвам се постепенно да свиквам,

че съм без него,а той без мен.


Замина си,ще се върне ли,едва ли....

Нашаат любов е забранена

С куп разбити мечти ме остави

чуствам се напълно разгромена.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??