Jul 31, 2006, 2:59 PM

Среднощно 

  Poetry
673 0 8

Търсиш ме в среднощни спомени,
където съм безсънна и будувам.
Заспиваш с мислите за мен, но късни,
защото в моите отдавна друг сънувам. 
Желаеш моите среднощни страсти
за да ти бъда хапчето за сън,
и в моите съпружески и нежни ласки
да се отпуснеш,  за да си спокоен.
Прости ми, че среднощно съм виновна!
Понякога поплаквам от болка и вина,
ала дълбоко във сърцето зная,
отдавна е измита тя...
Среднощно с теб заспиваме уморени
от делничните грижи и вини,
и пак среднощно мислите ми смели
в обратната посока вятър ги върти.
И как не искам, среднощно да ми казваш,
какъв подарък утре ще ми купиш!
Ала оставям се в ръцете ти среднощно
отново да ме любиш...

...защото живи са мечтите ми!
 




© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??