Nov 22, 2013, 8:46 PM

Среща 

  Poetry » Love
434 0 4

 

Преди седмица и нещо

Срещнах аз едно момиче.

В него влюбих се горещо

И.... все още го обичам.

 

Нещо повече, изглежда,

Съм затънал с двата крака

Подир плахата надежда

Утре вечер да ме чака.

 

Иска ми се много скоро

Моя образ да приеме

Като огледало второ

И за век да го наеме.

 

Е, ще бъде туй що стане,

Но ще стане най-доброто:

Виждам пътища събрани

В хоровода на живота!

 

27.01.87

© Динко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??