Oct 4, 2006, 12:14 PM

Среща 

  Poetry
710 0 14
Бавно...
познато пристигам
при теб.
Миг подир стъпка
и ето...
дъхът ми потропва
на твойта врата,
зад която-
за огнище служат звезди,
а е стая- небето.

Пусни ме.
Нека се срещнем.






© Николинка Станчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??