Откога някой друг ме обича
и ме пази в студения ден,
две деца - те на него приличат
и са целият космос за мен!
Теб те няма на тази картина!
Даже споменът с теб избледня!
Даже толкова време измина,
че не търся у тебе вина.
Ако мога назад да погледна –
не тъгувай, съдбата реши!
Тази среща за нас е последна…
и добре, че тогава сгреши!
© Елка Тодорова All rights reserved.