Разказвам ви един роман,
прилично романтичен -
Как мъж попаднал във капан,
напълно неприличен:
Мъжът си скачал на легло,
когато - кръста секнал.
Той бил с наднормено тегло,
от болката приклекнал.
Прегърбен, куц и без кураж,
не можел да спортува.
Решил, че може със масаж,
гърба си да лекува.
Отишъл сам в един салон
наблизо край квартала.
С голям, надут, червен балон
на входа, над портала.
Там легнал гол - очи в очи
с масажната кушетка.
Готов бил всичко да търпи,
да плаща всяка сметка.
А там дошла, незнайно как
прекрасна масажистка!
Намачкала гърба му с крак,
но без да се натиска.
Мъжът почувствал, че лети,
че болките ги няма!
Обърнал се гърди в гърди
с красивата мадама.
И както бил напълно гол,
докоснал й ръката!
А тя го фраснала със стол
направо по главата!
Мъжът изперкал на мига,
меракът му изчезнал!
Но с малко повече нега
с мадамата си легнал!
Платил прескъпо за това -
“Излязъл му късмета” -
Завързал връзка със жена
със име на планета!
Венера... казвала се тя -
Била почти комшия!
Разтривала сърца, крака
на всеки мераклия!
Романът ми не свършва тук
и в него има - драма.
Венера и мъжът - съпруг
работят в Панорама!
Подарък за Иржи!
Следва продължение.
Юри
Йовев
Февруари
2020 г.
© Yuri Yovev All rights reserved.