Aug 15, 2010, 11:50 PM

Срок 

  Poetry » Humour
588 0 2

На работа върнах се скоро

и почнах със устрем голям.

Но шефът бе друго планувал 

и бързо угаси моя плам.


Задачка той нова постави

със своя строг, басов гласец -

в тревата висока да газя,

храсти, клони, дървета да кастря.


Извадих дипломата своя -

"дървар" не пише, но уви,

не по собствено желание

станах "горски" тези дни.


Трябваше всичко да свърша още в зачатък.

Но срокът бе убийствено кратък.

Той беше за вчера.

Кофти- нали!  :)

 

© Диана Бунева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??