Sep 14, 2007, 7:57 PM

Стаено... 

  Poetry
714 0 4
 

      Стаено...

    

Трябва да те видя,

за да спра да си мечтая...

Да забравя всичко във една прегръдка.

Да запомня всичко във една целувка.

Всичко да ти кажа във една усмивка...

Как мечтите да не стават спомени?

Да не  им ли давам да се случват?

Отговор - мълчание...

Като пропусната възможност...

Като несбъднат блян...

Като предупреждение...




© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??