Feb 11, 2011, 1:56 PM

Стар Пицар 

  Poetry » Love
512 0 0

         Стар Пицар

 

 

Ела хапни си пица някой ден,

приготвена

от бате Тони Бортолаци -

човек със нерви и мераци.

 

 

Майстор е новоизлюпен,

но кръвта вода не става,

някой нявга пица е въртял

и споменът се е предал,

по ДНК-то се излял.

 

 

И ето, бате Тони пак е тук

и кефи се на всеки звук.

По радиото рок се лее,

слънцето и то се смее.

 

 

Довечера, когато падне мрак

и стане време да се маха,

бат Тони фаща пътя пак

и ако силата е с него ( ха-ха),

ще се вози той ПРИ ТЕБ. (Е, как)

 

© Тони Бортолаци All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??