Sep 10, 2017, 1:23 AM

Стара поговорка 

  Poetry » Love
693 1 0

Чувал ли си тази стара поговорка

''Любов със любов се забравя''?

Да, знай, вярно било, че забравя се,

забравя се и ще забравя...

Преливат един в друг дните неусетно,

а споменът за теб избледнява..

Все по-рядко нахлуваш неканен в главата ми,

там мисъл за друг се подава.

И в сърцето за тебе място вече няма,

за това място, знай, бори се друг...

Все по-малко във мен от тебе остава,

с този ад явно беше до тук.

И не вини ме, не в мен е вината, затуй че

време беше да спре да боли...

Когато не вдъхваш живот в едни чувства,

те умират... с тях си тръгваш и ти.

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??