Apr 24, 2016, 9:51 PM

Старата кутия 

  Poetry » Other
655 0 0

Чаша вино и Моцарт

Един къс от небето 

в което звездите танцуват.

Избеляла снимка

и шишенце море със пясък.

Пленени миди!

От много години.

Една перла с блясък

и две сълзи.

Затворени в стара кутия.

Пререждам и започвам отново.

Две сълзи в които звездите танцуват.

Една перла с блясък

и в шишенце море затворено.

Миди и пясък.

Избеляла снимка от много години.

Един къс от небе пленено!
Тишина!

И празна чаша!

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??