Apr 12, 2008, 9:09 AM

Старата къща 

  Poetry
514 0 8

Отново е седнала в старата къща,
навярно си мисли за своите дни...
И всичките спомени в нея се връщат,
както пътник се връща от чужди страни.

Щастливите спомени в старата къща
за детски години, изпълнени с смях.
Игри и закачки, оставени също,
потънали с времето, сякаш в прах.

И обич, останала в старата къща,
в живота от всичко, най-много обикната.
След толкова време жената се връща
и с мъничко болка я гледа усмихната.

© Ирен Попова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??