Вече съм старо дърво.
Всички клони изсъхват.
Няма листа. За какво?!
Всички връзки пресъхват.
Птици не правят гнезда.
Няма във сянка прохлада.
В клони не ляга звезда.
Старо дърво без наслада.
Слънцето цепи кората.
Мълния клони убива.
Мястото му не е в гората...
Само за огрев го бива.
© Никола Апостолов All rights reserved.
и на оценката!Бъдете здрави!
Привет от мен!