2.09.2012 г., 16:25 ч.

Старо дърво 

  Поезия » Гражданска
515 0 6

Вече съм старо дърво.

Всички клони изсъхват.

Няма листа. За какво?!

Всички връзки пресъхват.

 

Птици не правят гнезда.

Няма във сянка прохлада.

В клони не ляга звезда.

Старо дърво без наслада.

 

Слънцето цепи кората.

Мълния клони убива.

Мястото му не е в гората...

Само за огрев го бива.

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??