Oct 9, 2020, 7:47 AM  

Стена за лека нощ 

  Poetry
233 0 0

Лека нощ, любими, 

ти който ме събуди
под трупове от светлосиви дни.
Разделят ни реалност, земни дългове, години.
Сърцата се делят на мигове.
И нека всички ангели простят,
безмълвното отдалечаване
от всичко продиктувано и грешно.
Изграждаме хартиени стени
и ходим бавно под дъжда
с надежда, че някой ден
хартията ще изгори
и с нея страховете ни.
Оставям те в съня, любими.
Там ще те посрещна.

 

© Лилия Минева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??