Feb 16, 2013, 1:29 PM  

Стих 

  Poetry » Love
450 0 5

Направи го с любов!
Направи го с въздишка!
Много бавно!
Внимателно!
Припомни
колко
страстно обичам,
а треперя от всичко!
И сърцето ми
разтупти!

Започни със очи!
Предпазливо
премрежени!
И накарай гласа
да трепти!
Погали ме с ръка!
Докосни ме
със устни!
Със мигли
ме докосни!

Съблечи ме с любов!
Не със страст и със похот!
На ръцете си
ме понеси!
Аз какво ще ти дам?
Не, не казвам живота си!
Но сърцето ми
пише стих!

 

 

Публикувано във: 

в. Уикенд 1-7 октомври 2011

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??