Oct 8, 2008, 11:26 AM

Стихийна 

  Poetry » Love
666 0 14

 

Не робувам

 

на твоите искания!

 

И тъмнината

 

не се съобразява с деня...

 

Дали на слънцето

 

му се спи толкова рано през зимата?

 

Може би просто

 

иска още да се любува на снега...

 

Ала той

 

е най-сияен на лунна светлина...

 

И очите ми

 

ги обичаш, когато излъчват сила.

 

Жестока ли?

 

Една любов стихийно красива!

 

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??