Jan 1, 2010, 6:03 PM

Стихотворение за двата прозореца 

  Poetry » Other
531 0 1

О, прозорци с мощен блясък,

радвам се, че съумяхте!

След поредния ми трясък

вие храбро оцеляхте.

 

Въпреки падението свое,

духа си вие не сломихте!

Подобно на тима "Берое"

умряхте и се възродихте!

 

Макар че ви строших от раз,

победоносно аз не триумфирах!

Мислейки си пак за вас,

радостта си мигновено спирах.

 

Пазите ни от зимния студ,

от ветровете и лятната жега!

Добре, че стъкларския труд

вас ви поддържа во веки!

© Сандостен Калций All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Подобно на тима "Берое"

    умряхте и се възродихте!
    Поздрав !
Random works
: ??:??