Jan 25, 2012, 2:24 PM

Стихове грапави 

  Poetry » Other
613 0 2

Стихове грапави –

несръчно издялани с чук,

от мисли несресани,

внезапно взривили се тук

в глава посивяла;

от спомени таени

в лабиринт от нервни сплитове,

надиплени и разпилени –

хаотични купове

в памет помътняла...

 

Стихове подсказани

от мисли неизказани

в глава посребряла;

от спомени всякакви

захвърлени някъде

в памет овехтяла....

© Балтазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??