25.01.2012 г., 14:24 ч.

Стихове грапави 

  Поезия » Друга
614 0 2

Стихове грапави –

несръчно издялани с чук,

от мисли несресани,

внезапно взривили се тук

в глава посивяла;

от спомени таени

в лабиринт от нервни сплитове,

надиплени и разпилени –

хаотични купове

в памет помътняла...

 

Стихове подсказани

от мисли неизказани

в глава посребряла;

от спомени всякакви

захвърлени някъде

в памет овехтяла....

© Балтазар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??