Apr 22, 2022, 9:49 AM

Стиховете ми 

  Poetry » Love
393 0 5

   

         Стиховете ми

 

Стиховете ми на тебе посвещавам,

правят те така красив деня,

в тях със тебе дълго, дълго разговарям

и когато спуска се нощта.

 

В тях е твоята усмивка, красотата,

в тях откривам твоето лице,

те са слънцето и утринна молитва,

в тях е пулсът, моето сърце.

 

И душата ми изляла се е цяла

в рими, тонове и цветове,

в тях природата с тъга е занемяла,

пеят ѝ с различни гласове.

 

Някой път, ако ти стане много тъжно,

стиховете ми ти прочети!

Ще откриеш с тях небето необятно,

всички мои тайни и мечти!

 

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??