Oct 30, 2008, 7:38 PM

Сто живота 

  Poetry
690 0 2
Сякаш сто живота
заедно сме преживели!
Няма тайни, няма нищо!

Броиш ли колко много години?
Виж, колко много сме еднакви!
Все и двамата мълчим,
думи няма неизказани!

Виж, колко са бели косите ни,
как са набраздени лицата ни.
Виждаш ли колко са празни
и на двама ни очите?

А спомняш ли си, ми кажи,
от предишните животи,
след тази нощ какво ли ни очаква?

А аз още сто живота моля
ти със мен бъди във вечността!

© Кристина Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??