Nov 6, 2020, 6:58 AM

Стоп кадър 

  Poetry » Love
227 0 2

Прехласната, любовта ти ме врича,

да не бъда с тебе така глуповата,

да не пропускам във филма главната роля,

да не загубвам от прехвърлени вещи,

да не задрасквам от последния списък

и още куп необичайни неща.

От обичайното стих ще запиша, 

че всъщност от играта ще патя.

Любовта ти е като стихиен взрив,

след който няма знаци "стоп".

Като отсек от автомат си.

Релевантност си.

Ще опиташ ли да ме целунеш пръв?!

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??