Mar 4, 2020, 12:14 AM

Страх 

  Poetry » Love
1067 4 0

Ще се будя,

ще галя спящото ти тяло,

а благата му кожа ще настръхва ...

Когато секва ти дъха, 

ръката ми ще ляга на гръдта ти, 

а там, сърцето ще надвива страховете ...

© Ивелин Върбанов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??