Dec 16, 2021, 10:14 AM

Страх 

  Poetry » Love
288 0 2

Страх ме е от самата себе си,

от това,че за мен всичко си...

без значение какво ми причиняваш,

правото над сърцето ми държиш.

Страх ме е, че дори след всичките ти лъжи

още повече искам с мен да си,

дори сълзи от очите да валят,

те пак ще те гледат без да спрат

и никога няма да те винят... 

 

© Г-ца Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??