May 15, 2013, 10:57 AM

Страхливци 

  Poetry » Love
855 0 2

Страхливците  презират любовта.

От верността и истината бягат.

Издигат в култ страстта и похотта.

Лъжливи имена на всичко слагат.

Обвързването е за тях затвор

с  най–тежките и страшните окови.

Споделянето – с маска на позор

разяжда свободата им с отрова.

А другият остава настрани –

във сянката, в подземието, в мрака,

във стая с неизмазани стени,

където своя не – страхливец чака.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??