Feb 10, 2010, 1:13 PM

Страхувах се 

  Poetry
560 0 1

За тебе много стихове написах

и чувствата си в тях към теб излях.

Ала страхувах се наистина да те обичам

и пътя си без тебе аз вървях.

 

Днес търся те, и вече нямам глас

в тишината да те викам

и болката в мене е на власт,

душата ми заключена в тъмница.

 

Самотно, разкъсано, мойто сърце

с поглед отчаян към тебе поглежда,

вземи го със обич, живот му дари,

а може и малко надежда.

 

 

P.P. Искам обич, но не знам дали аз още мога да обичам.

 

© Звезделина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много е хубав стиха ти....а за обичта - хвърляй се смело, пък каквото стане- или, или...който рискува-печели...почти винаги...
Random works
: ??:??