Странник съм -
с махало в очите,
изгубен в сън,
по-стар и от орлите,
Днес дебне ме
по всичките ми пътища,
погребва ме и
миналото - мое бъдеще,
Детето в мен
болезнено порасна,
сега е в плен
на огън неугаснал.
© Георги Георгиев All rights reserved.
"Странник" - хубаво е !