Странно е в мен
Ти си толкова близо до мен, до моето сърце,
а аз не мога да те имам - животът всичко ми отне!
Виждам те почти всеки ден,
а ти се държиш толкова странно с мен.
Опитваш се всичко да е като преди
и пак да бъдем приятели добри,
но не е толкова лесно, разбери!
Ти знаеш какво е да обичаш,
знаеш какво е по някого да се увличаш!
Ти знаеш какво е от любов да страдаш
и от всичко сторено да съжаляваш!
Ми така се чувствам аз самата
от бъркотията ми, ставаща в главата!
Ти знаеш, че аз те обичам,
знаеш, че от теб не се отричам!
Но защо направи ти това?
Защо стана поредният, наранил моята душа?
Защо изрече онези сериозни слова
и ме остави в неведение, сама?
Какво трябва още да направя, за да бъдем двама!
Просто проговори, излей душата си
и ми кажи сега накъде да вървим?!!!...
От Мен за Теб
© Благовеста Касалийска All rights reserved.