Jul 17, 2007, 11:19 PM

... СТРАСТ... 

  Poetry
555 0 0

Тялото ти нека аз докосна,
да се разтопи във моите ръце,
да усеща колко е греховна -
любовта, родена в моето сърце...!

               Като огън страстта да разпламтя,
               с въглен нежно нека те целуна...
               Жарта ще бъде нашата постеля - 
               от любовта ти - в облаците да полетя...!

Кожата ми по-мека от сатен е -
докосни я!
Нека изгори заедно с твоята в нощта
и хванати за ръка, да потънем в пепелта!

              Душите ни от страст да полудеят,
              да нямат и секунда покой.
              Никога да не ни разделят -
              да останеш завинаги мой!!!


Китцбюел (АВСТРИЯ) - 19.06.2007 г.

© Алехандра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??