Nov 25, 2008, 10:00 AM

Страст изгаряща 

  Poetry
523 0 0

Страст изгаряща

 

Страст изгаряща -

в душата въглен,

разгарян от бурята

на чувствата.

След бурята -

от въглена и пепел няма...

Само времето лекува

душа с рани от изгаряне.

© Романтик All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??