Jan 16, 2008, 11:05 AM

Стрелата на Амур 

  Poetry » Love
756 0 9
Колко е красиво небето,
с надиплени облаци бели.
Виждам навсякъде сърца,
които са се преплели.

Колко са приказно мили,
твоите очи щастливи.
Колко са меки ръцете ти,
като две лиани игриви.

Няма покой за душата,
която най-силно люби.
Всеки миг с теб е ухание,
никога то не се губи.

Допират се нежно телата,
а слънцето се усмихва.
Къде е на Амур стрелата -
някъде дълбоко в сърцата.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??