Feb 21, 2020, 7:39 PM

Стрелките на времето 

  Poetry » Other
771 2 0

Стрелките на времето спря ли?
Аз спрях ли ги..?
Ей така...да си кажеш "От днес няма да бързам!"
Поглед към небето вдигна ли?
Там нещо видя ли...
до болка за да осъзнаеш, че животът никого не чака.
Да виждаш красотата в обикновеното научи ли се?
Да цениш моменти и хора...на мига!
Времето с много неща разделя ни и ще ни разделя..
Живей, обичай, смей се...сега!
Не пропускай възможности, обаждане, целувка..
Не оставяй за друг път вълшебното "Благодаря!"..
Ще дойде ден и като мене във небето ще се взираш..
ала ще бъде късно за каквато и да е молба.

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??