Jul 17, 2007, 11:13 PM

Строя мост 

  Poetry
745 0 0
 

Строя мост към твоето съзнание,

да ме води там, когато поискам.

Ще строя до краен предел,

ако там е пътят, ще бъда смел.


Строя мост на много дълбоко,

правя пътека от твърде високо.

Нека сълзите ми бъдат твоята вана,

нека бъдeм... във ваната двама...


(някога мислeх, че всичко ще се срути,

ще продължа да строя, докато ти си тук.

Някога мислeх, че това ще разбие сърцето ми,

но ще продължа да строя, докато умра.)

Строя мост от дъждовните капки,

моя път да пресушат.

Няма защо да се разкая,

ако там е пътят - няма да се колебая.


Строя мост от спомени

през морета към твоя разум,

дa върви до края на света,

щом това е пътят към върха.

© Мони Божилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??