Nov 15, 2008, 8:26 PM

Струйка вино по моето тяло... 

  Poetry » Erotic
875 0 12
СТРУЙКА ВИНО

                            по моето тяло,

глътка обич,

                       в очите ни жар.

Дълга вечер

                     за нас е постлала

неделята.

                 Пламва пожар

от онази

                  бяла магия,

дето спира

                    дъха на сърцето

и телата ни

                    бавно повива

ореол,

            и душите ни светят.

Няма време

                      за упреци късни

и догаряме

                     в тих благослов.

Здрачът от обич

                              се пръска,

аз се питам,

                     дали е любов?

 

© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??