Последните капки светлина се стичат по формите,
а сенките променят чертите ти.
Разпадаш се бавно на частици мрак,
защото тази вечер няма звезди,
в нощта на нашата раздяла.
И ще живееш в спомени, обречени на невидима разруха.
Ще дишаш в погледи, разменени от скука.
Даде ми време, за да ме измъчваш,
но аз получих време, за да те преглътна.
© Радостина Попова All rights reserved.