Mar 24, 2017, 4:56 PM

Студени прегръдки 

  Poetry » Civilian
157 0 0

Ето, нощта над града се спуска
а моята душа отново се свива.
Нежният трепет лудо препуска
а любовта някак не ме открива.

 

Разходих се бавно, тихичко и сам
а че дишам даже никой не усети.
Погледнах тук, спрях, после натам
тъмно е, но в моята душа свети.

 

Прибрах се рано и влязох у дома
стени ме посрещат с прегръдки.
Да, студени са, но така си ги ценя
тишина отпивам на малки глътки.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??