Aug 15, 2012, 10:31 AM  

Стъкло 

  Poetry » Love
483 0 0

По прозрачната ми кожа сякаш пише:
Ела,
ела и ме строши,
защото и ден няма да изкарам, без да си тук.

 


Под изгарящия дъжд аз едва дишам.
Иди,
иди го потуши,
заради мен, защото утре няма да те има.



Пречи ли ти, че ръцете ми са цветя? 
Дали,
дали да ги скъсам, 
да не те заслепяват, тези днешни слънчогледи? 

 


Протягах ги, защото искат да цъфтят.
Как,
как така си пак сам,
Пламъкът, привличащ всички, да не се е повредил? 


© Малката смърт All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??